Koji proizvodi za mršavljenje stvarno deluju i kako?

Koji proizvodi za mršavljenje stvarno deluju i kako?

Početkom sezone mršavljenja u ponudi na našem tržištu mogu da se nađu razni proizvodi za mršavljenje, što većinu korisnika dovodi u veliku nedoumicu – koji proizvod odabrati, da li je on uistinu delotvoran i na šta treba da obratite pažnju prilikom kupovine?

Svima je poznato da neki hvaljeni proizvodi za mršavljenje kod nekih korisnika – jednostavno ne deluju. To delimično može da se prepiše i pogrešnom izboru proizvoda, jer gotovo svaki od njih ima drugačije delovanje.

Određeni proizvodi deluju samo uz telesnu aktivnost, jedan deo njih namenjen je pojačanom izlučivanju tečnosti, a neki imaju cilj smanjenje osećaja gladi.

Veoma je važno da poznajete svoje telo i znate kako da mu pomognete. Ako je vaš problem u tome što ne možete da kontrolišete količinu unosa hrane i jednostavno uživate u jelu, i istovremeno često osećate glad – vama je potreban preparat koji će da vam pomogne u smanjenju apetita.

U slučaju da patite od osećaja “naduvanosti” zbog preteranog zadržavanja tečnosti, potražite proizvod koji podstiče znojenje i izmokravanje.

Ako ste u borbu sa kilogramima krenuli pojačanom telesnom aktivnošću (a time ste već jedan korak bliži cilju), preporučujemo vam proizvode koji, kada se koriste uz vežbanje, povećavaju potrošnju kalorija i brže sagorevanje masnoća.

Ciljanim delovanjem postižu se najbolji rezultati, zato smo odlučili da vas upoznamo sa najpopularnijim proizvodima, njihovim delovanjem i iskustvima korisnika:

Zelena kafa

Zelena kafa je apsolutni hit na našem tržištu u poslednje vreme. Sve većem interesu kupaca doprinosi i preporuka poznatog dr. Oz-a, koji je otvaranje sezone svog mega popularnog show-a posvetio upravo ovom proizvodu, pa je u svom istraživanju utvrdio kako su žene koje su pile kapsule sa ekstraktom zelene kave u proseku izgubile jedan do dva kilograma nedeljno više od žena koje su uzimale placebo, bez povećanja telesne aktivnosti ili promena u ishrani

Više o ovom istraživanju pročitajte OVDE.

Iskustva korisnika pokazuju kako je moguće smršati od 3-6 kilograma za mesec dana, što naravno zavisi i od ishrane, nivoa telesne aktivnosti i drugih faktora koji su u međusobnoj korelaciji.

Korisnici su u većini slučajeva zadovoljni preparatom, ali postoje i manji broj onih koji nisu uspeli da postignu željeni efekat. Najčešće je reč o korisnicima koji uopšte nisu regulisali ishranu, ili su čak unosili više kalorija (oslanjajući se na zelenu kafu), drugi slučaj je kupovina neproverenih preparata koji u sebi nemaju dovoljno hlorogenične kiseline, a takođe treba da napomenemo da uspešnost mršavljenja zavisi i od količine unesene aktivne supstance u odnosu na ukupnu telesnu masu, zbog čega bi trebalo pažljivo da sledite uputstvo proizvođača.

Na šta treba da obratite pažnju prilikom kupovine zelene kafe?

  • Nemojte da kupujete neproverene i neefikasne proizvode
  • Zelena kafa bi trebalo da ima što veći udeo hlorogenične kiseline (preporuka je iznad 45%)
  • Ako na popisu sastojaka nema hlorogenične kiseline – ne kupujte proizvod
  • Na popisu sastojaka takođe bi trebalo da piše da je proizvod prirodan i da ne sadrži veštačke sastojke i dodatke

Zašto je hlorogenična kiselina toliko važna?

Hlorogenična kiselina je ključni sastojak zelene kafe jer upravo ona podstiče sagorevanje nagomilanih masnoća, smanjuje apetit i reguliše probavu.

Upravo iz tog razloga, pri kupovini zelene kafe najviše pažnje treba da obratite na udeo hlorogenične kiseline u samom ekstraktu.

Pročitajte više o proizvodu OVDE.

Napomena: Ukoliko pri mršavljenju najviše pažnje poklanjate telesnoj aktivnosti preporučujemo vam Zelenu kafu sa dodatkom L-Carnitina

Slimmies čokolada za mršavljenje

Glavni sastojak Slimmies čokolade za mršavljenje je Konjac Glucomannan, a proizvod deluje tako da u kontaktu sa vodom u želucu povećava svoju zapreminu i daje osećaj sitosti.

Korisnici su veoma zadovoljni time kako Slimmies deluje na regulaciju apetita, i u proseku su gubili 3-6 kilograma mesečno. Takođe, primetili su kako su im se smanjili obroci i sam osećaj gladi.

Ovaj proizvod kupci preporučuju određenom tipu korisnika – zaljubljenicima u hranu, koji se teško kontrolišu, konzumiraju velike obroke i često imaju osećaj gladi.

Takođe, treba da napomenemo da su čokoladice jako ukusne i zato su omiljeno sredstvo za mršavljenje :).

Svi proizvodi koji u sebi sadrže Konjac Glucomannan imaju slično delovanje, ali pripazite da ih kupujete isključivo od proverenih dobavljača.

Pročitajte više o proizvodu OVDE.

Acai bobice

Prirodni ekstrakt Acai bobica na sebe veže masti, pruža osećaj sitosti i smanjuje potrebu za hranom. Veoma je važno i da su Acai bobice bogate antioksidansima i imaju visok udeo hranjivih materija, zbog čega se svrstavaju u tzv. “superhranu”.

Acai bobice dolaze u obliku praha, kapsula i soka, a najviše se preporučuju kapsule zbog visoke koncentracije Acai bobica. Veoma je važno da obratite pažnju na proizvođača, jer se na tržištu nalaze razni proizvodi koji u sastavu imaju veoma mali udeo Acai bobica.

Prednosti koje ističu korisnici su:

  • Smanjenje osećaja gladi
  • Povećanje energije i uopšteno bolji osećaj
  • Poboljšanje probave
  • Odličan ukus soka (ili čaja)

Veoma malo je nezadovoljnih korisnika Acai bobica. To može da se prepiše i tome što je preparat relativno nov na našem tržištu, a početni rezultati su dobri. Takođe, Acai bobice se prvenstvno preporučuju za detoksikaciju i to provereno rade veoma delotvorno, zbog čega ne izostaju pozitivna iskustva.

Pročitajte više o proizvodu OVDE.

Ketoni maline

Ketoni maline su najnoviji hit proizvod koji je osvojio svet. Ovaj prirodni pripravak deluje tako što podstiče sagorevanje masnoća i pospešuje metabolizam i smanjuje osećaj gladi.

Ketoni maline utiču na hormon adiponektin, koji je u većoj meri zastupljen kod ljudi koji su prirodno mršavi i podstiče brže trošenje hrane i pretvaranje u energiju.

Korisnici su primetili smanjen osećaj gladi, više energije i gubitak 2-5 kilograma mesečno.

Mnogi se pitaju da li je jednako delotvorno jednostavno samo povećati unos malina. Na žalost, proizvođači su potvrdili da nije. Naime, kapsule sadrže ekstrakt i da bi uneli prilbližno jednaku količinu ketona maline trebalo bi da pojedete oko 40 kilograma malina, a u tom slučaju bi uneli toliko šećera da bi se poništio efekat mršavljenja.

Pročitajte više o proizvodu OVDE.

Capsiplex

Proizvod Capsiplex preporučuje se u kombinaciji sa vežbanjem, jer uz telesnu aktivnost i uzimanje ovog preparata telo troši 248 kalorija više nego inače. Otprilike, to je jednako kao da ste 40 minuta duže vozili biciklu ili hodali 80 minuta.

Zbog toga je ovaj preparat omiljen kod onih koji su u borbu protiv kilograma krenuli vežbanjem ili nekom dodatnom rekreacijom.

Capsiplex mogu da koriste i osobe koje se ne bave telesnom aktivnošću, jer on takođe podstiče sagorevanje masti i ugljikohidrata i smanjuje apetit. Ipak, u tom slučaju su rezultati prema iskustvima nešto slabiji.

Pročitajte više o proizvodu OVDE.

Ella’s čaj

Ella’s čaj je pravi izbor za one koji žele da smanje osećaj gladi, ubrzaju metabolizam, i najvažnije, pospeše izlučivanje tečnosti iz tela.

Ovaj čaj sadrži nekoliko prirodnih (i lekovitih) biljaka, za koje je poznato da veoma efikasno pospešuju metabolizam i izlučivanje tečnosti iz tela.

Zlatnica i breza, npr. snažno podstiču ubrzanje metabolizma i izlučivanje tečnosti, krkavina reguliše probavu, ubrzava metabolizam i smanjuje osećaj gladi, paprena menta daje energiju i vraća snagu organima, a suručica pomaže u borbi protiv celulita.

Gotovo svi korisnici ovog preparata su primetili smanjenje telesne težine, ali to delimično može da se prepiše pojačanom izlučivanju tečnosti. Takođe, primećeno je smanjenje osećaja naduvanosti i smanjen apetit.

Pročitajte više o proizvodu OVDE.

WaterLost

WaterLost je proizvod koji sprečava zadržavanje tečnosti u telu i time doprinosi vitkijem izgledu. Namenjen je osobama koje pate od preteranog zadržavanja tečnosti u telu.

Ovaj proizvod u 15 dana pomaže da smanjite osećaj naduvenosti, otečene skočne zglobove, obraze, ruke i nadutost stomaka.

Osnovna namena ovog proizvoda nije mršavljenje, ali kao što već i sami znamo, gubljenjem tečnosti izgledamo mršavije i zato je on odličan za sve osobe koje, uz višak kilograma, izgledaju dodatno punije zbog nakupljanja tečnosti.

WaterLost može da bude odlična motivacija za mršavljenje. Odraz u ogledalu će u 15 dana da se popravi, a to može da vam da dodatnu motivaciju za skidanje kilograma. Ipak, od ovog proizvoda ne treba da očekujete mnogo više od toga.

Važno je napomenuti, u tečnosti koja se zadržava u telu, često se gomilaju otpadne materije koje su za telo otrovne. Zato je WaterLost odličan za detoksikaciju i izbacivanje štetnih materija iz tela.

Pročitajte više o proizvodu OVDE.

Vaša ocjena članka:

4.50 / 5 (2 votes)

Drugi upravo čitaju: