Stepenaste frizure za kratku i dugu kosu

Stepenaste frizure za kratku i dugu kosu

Želite li promenu i tražite savršenu frizuru? Sa stepenasto ošišanom kosom ne možete da pogrešite. Ova uvek moderna frizura pristaje gotovo svima, bez obzira na to da li imate kratku, dugačku, ravnu ili kovrđavu kosu.

Osim što je moguće da je prilagodite svakom obliku lica, prednosti stepenaste frizure su i što ova frizura sama po sebi izgleda moderno, lako se održava i ne traži mnogo truda.

Kod stepenaste frizure naglasak je na vrhovima, zato se pobrinite da oni budu zdravi i negovani.

Ukoliko imate problema sa neposlušnom kosom, vrhove namažite silikonom za kosu. Kao alternativu predlažemo biljna ulja (posebno ulje argana i makadamije), koja će ne samo da pomognu da vaši vrhovi izgledaju lepo, već će ih istvremeno i negovati.

Dobro ošišana stepenasta frizura podrazumeva ugodne prelaze koji će da daju lepršavost kosi i neće strogo da je podeli u slojeve. Upravo zbog toga, frizer će najčešće kod ove frizure da stanji vaše vrhove i zbog toga ova frizura nije najbolje rešenje za osobe sa izuzetno tankom kosom.

Sa druge strane, za osobe sa gustom kosom ova frizura je apsolutno najbolji izbor, i to iz vrlo jednostavnog razloga: stepenasto šišanje oduzima masu gustoj kosi i daje joj potreban volumen.

Ne postoje dve potpuno iste stepenaste frizure – i u tome je njihova čar. One su potpuno prilagodljive obliku lica i sa njima je vrlo lako da istaknute prednosti (ili prekrijete nedostatke).

Ako ste sada potpuno sigurni da je ova frizura stvorena za vas, pogledajte fotografije stepenastih frizura i potražite inspiraciju za vaš novi look (klinkite na fotografiju za pregled):

Kratke stepenaste frizure:

Duge stepenaste frizure:

Tagovi:

stepenaste frizure, frizure steoenasto za dugu kosu, stepenaste frizure za dugu kosu

Vaša ocjena članka:

2.50 / 5 (2 votes)

Drugi upravo čitaju: