Seks pod uticajem horoskopa – saznajte šta voli!

Seks pod uticajem horoskopa – saznajte šta voli!

Divlje, razbarušeno, vruće i strasno ili čak skladno, harmonično i senzualno? Seks ili vođenje ljubavi? Na plaži ili na zadnjem sedištu auta? Svaki pripadnik pojedinog horoskopskog znaka će da izabere različita mesta.

Horoskopske znakove delimo na zemljane, vazdušne, vodene i vatrene, prema elementima koji vrlo često definišu crte karaktera pojedinaca. Istražili smo za vas koji znakovi su kompatibilni kada je u pitanju potpuno seksualno zadovoljstvo, ali i veza. Kako se koji znak ponaša pod plahtama, da li ga zaluđuju sexy igrice, fetiši i isprobavanje novih stvari ili čak voli ležeran, senzualan seks ispunjen emocijama i poljupcima, pročitajte u nastavku.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovi,„bogovi rata“ (Ares = Ovan), ne misle pre akcije, oni jednostavno ulaze u seks, a o svemu će da razmišljaju kasnije. Ovna često više uzbuđuje sam lov nego ulov. Oni su vrlo dominantni, ali ne žele pokornog partnera. Ovan treba spontanog partnera, u životu i u spavaćoj sobi. Ako se seks pretvori u rutinu on će da potraži ludi provod negde na drugom mestu.

Muškarac Ovan u krevetu: On je vrlo dominantan, glasan i vruć! On je izvrstan ljubavnik, ali ako očekujete večeru uz sveće, nastavite da tražite dalje. Ovnu je seks brz i pomalo grub, stenjanje i ugrizi nisu mu strana stvar. Zahtevan je i od žene svog života očekuje da bude i dete i zavodnica, slobodna i zavisna kao i da je uvek tu kao podrška. On nije varalica, ali ako mu dosadi, brzo će da digne sidro. Usto, malo upozorenje, ponekad znaju da budu mnogo sebični, to ne rade sa lošom namerom već jednostavno toliko brzo jure prema cilju da često zaboravljaju svoje saputnike.

Žena Ovan u krevetu: Ovnicu ne vezuje seks uz romantiku, gleda ga kao čisto fizički čin. Ova žena će da tretira muškarca kao komad mesa i onda o tome da razmišlja tek sutra. Ona je pomalo nastrana, stoga očekujte „dirty talk“ i „spanking“ kao nešto što joj ne predstavlja tabu. Ona želi da bude željena celo vreme i ukoliko u tome ne uspete da joj udovoljite, pažnju će da potraži na drugom mestu.

Najbolja seks poza: Ovan je „frajer“ horoskopa, od njega očekujemo da je uvek u vodstvu, tako da sve što kaže prolazi.

Šta ih pali: Milovanje, škakiljanje, grickanje ušiju, radite što vam je volja, dokle god dobija svu vašu pažnju, ne možete da pogrešite.

Kompatibilnost: Vaga, Lav, Blizanac

Bik (20. april – 20. maj)

bik_bik

Znakom Bika vlada planet Venera što je korisno kada je u pitanju ljubav i seks. Oni su senzualni, odani i verni. Kad oni vode ljubav, to je najviše fizičko i psihičko zadovoljstvo u njihovom svetu. Bik veruje u korištenje romantike kako bi došao do samog seksa. Njemu je to igra „na ziher“, a nije se ni prevario. Od njega možete da očekujete ​​cveće i večeru uz sveće. Oni ne vole da žure, ni u životu pa tako ni u seksu.

Muškarac Bik u krevetu: On je senzualan, nežan, ali istovremeno vruć i strastven, može „da ubija vreme“ seksom satima i priušti partnerici potpuno zadovoljstvo. Dobro je poznato da je Bik hedonistički nastrojen više od bilo kojeg znaka Zodijaka, tako da od partnerice očekuje tri stvari i one su prve na listi prioriteta: kuvanje, uživanje u komforu svog doma i seks.

Žena Bik u krevetu: Ona je nežna i njen dodir odiše senzualnošću, obožava masaže kao predigru. Kada je raspoložena može da sa partnerom u krevetu, takođe, provede sate i sate radeći sve što on poželi i pri tome sama uživajući. Često imaju naviku unošenje hrane i slatkih užitaka u krevet za vreme seksa, a raskoš mirisa slaba im je tačka.

Najbolja seks poza: Misionarska- vole osećaj intimnosti koji pruža.

Šta ih pali: Grickanje i dodirivanje vrata i leđa

Kompatibilnost: Devica, Jarac, Rak, Ribe

Blizanci (21. maj – 20 juni)

Blizanci imaju podeljenu ličnost ili se barem tako čini. Vole da se zabavljaju i da budu u centru pažnje. Oni vole da pričaju priče i sa njima nikada nije dosadno.Oni trebaju partnera koji može da drži korak sa njima. Vole puno različitosti i spontanosti. Pali ih seks na mestima na kojima mogu da budu uhvaćeni.

Muškarac Blizanacu krevetu: On ima dve strane i pitanje je na koju ćete u kojem trenu naleteti. Jednom će da vam šapuće slatke reči na uho, a drugi put će da vam strga odeću i naredi da se nagnete.

Žena Blizanac u krevetu: One ne ulaze u dugotrajne veze lako i brzo. Ona želi i treba spontanost ili će da jednostavno nestane. Ukoliko se scena ne menja ona će da promeni ljude oko sebe. Žene rođene u ovom znaku uživaju u razgovoru o seksu. Pripremite se za nešto drugačije svaki puta.

Najbolja seks poza: 69 – Oni vole da daju i primaju zadovoljstvo u isto vreme.

Šta ih pali: U pravilu vole dodire po ramenima, rukama i nogama. Ukoliko želite da bude vruće počnite sa masažom i skoncentrišite se na navedena mesta. Njihove ruke su izuzetno osetljive pa možete prstima da stimulišete ta područja ili ih čak zavežete konopom za krevet i prelazite jezikom i poljupcima po njihovim unutrašnjim stranama podlaktica i šake.

Kompatibilnost: Strelac, Vodenjak, Ovan ,Lav.

Rak (21. juni – 22. juli)

Ljubav i seks idu ruku pod ruku za uvek tako pažljivog raka. On treba da se oseća sigurno u ljubavi, a zatim se upušta u seks. Raka uzbuđuje sigurnost.

Muškarac Rak u krevetu: Ovi muškarci su osetljivi i čak dosta emotivni tako da će često staviti potrebe svoje partnerice pre vlastitih. Njegova brižna priroda privlači žene i one ga takvog obožavaju. On će da učini sve što je potrebno da njegova partnerica bude zadovoljna i sretna.

Žena Rak u krevetu: Ona je seksi i voli da bude kod kuće, jer se tamo oseća najsigurnije. Najviše je pali obiteljski čovek koji će da je zasipa komplimentima i poljupcima. Delite joj komplimente i ljubite je često i mnogo i ona je vaša, zauvek.

Najbolja seks poza: Odaberete li partnera ili partnericu u znaku raka zaboravite na bičeve i lance. Rak treba sigurnost i lagani uvod u seks, oni su senzualni, a leđa su im erogena zona na koju „otkače“. Obožavaju kada ih prolaze slatki trnci zbog partnerovog dodira.

Šta ih pali: Grudi i leđa su im najosetljivija i jednostavno obožavaju da ih tamo dodirujete i ljubite. Primite ih strasno i posedujte, sa muškarcem rakom možete da budete i mrvicu grublji, obožavati će to!

Kompatibilnost: Riba,Bik, Devica

Lav (23. juli – 22.avgust)

Sa Lavovima budite spremni na trnoviti put. Oni mogu da budu poprilično sebični pa čak i u spavaćoj sobi. Međutim, lav je obično zainteresovan za više od samog seksa. On želi ljubav i uvažavanje, želi da ga cenite, želi partnerstvo i prijateljstvo. Lav može da bude vrlo romantičan, a ako je raspoložen, upravo u krevetu to će vam i pokazati.

Muškarac Lav u krevetu: Lav je dobar ljubavnik i mrzi da zakazuje tako da od njega uvek možete da očekujete malo više truda. On je vrlo sexy i ima mnogo obožavateljica. Ako ga budete činili sretnim on vas nikada neće izneveriti ili prevariti. Ako je ovan „frajer“ horoskopa, Lav je kralj, a za svoje „podanike“ uvijek radi samo najbolje, jer njegov je glavni cilj, zapravo smisao postojanja, da bude obožavan i da mu se dive.

Žena Lav u krevetu: Njen partner je obožava jer je nemilosrdno sexy bez puno truda. Lavice vole da igraju igre sa muškarcima, vole da ih dovedete u podređeni položaj u kojem one vladaju. Lavica je u krevetu opasna, to zna i to voli.

Najbolja seks poza: Lavovi vole sve oralno, vole da ih zadovoljite sa osmehom

Šta ih pali: Lav vlada leđima, senzualne masaže će da ih dovedu do ludila

Kompatibilnost: Ovan, Blizanac, Vaga, Strelac

Devica (23. avgust -22. septembar)

Device imaju dve ličnosti: nevinašce i svađalicu. Oni će da vas uvere da mislite da su slatki i nevini, a onda će da vas nenadano zavedu. Oni žele partnera za ceo život, a ne samo za jednu noć i obožavaju maženje i pažnju za vreme seksa.

Muškarac Devica u krevetu:  Ovaj gospodin živi u oblacima, traži savršenu partnericu. Sklon je kritikovanju, ali to mu ne treba uzeti za zlo i ne treba da vas vređa, on je po prirodi perfekcionista. Device imaju iskru nastranosti ali prvenstveno im je potrebno da se osećaju prijatno.

Žena Devica u krevetu:  Device su jako pažljive oko svog izgleda. Posebno im je važna čistoća i urednost, a neverovatno, maštaju o „prljavom“ seksu. One žude za savršenim ljubavnikom, ali znaju da to ne postoji tako da se pomire tek sa najbližim mogućim. Vole jake strasti.

Najbolja seks poza: Svaki položaj koji uključuje kontakt očima, oni vole da zavode svojim očima.

Šta ih pali: njihovo područje je ispod grudi, poljupci po struku i stomaku će da ih dovedu do ludila.

Kompatibilnost: Bik, Jarac, Rak, Škorpija

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

vaga_vaga

Ovo je jedni znak Zodijaka kome ljubomora i posesivnost nisu u opisu posla, a optimizam i zabava im je glavni zadatak u životu, verovatno zato što flertuju svakim korakom, pa kako da zamere drugima ono što ne mogu sebi. Vaga kristalno balansira sa seksipilom, zna da pogodi onu finu notu da bude sexy i divlja, a da u isto vreme zadrži aristokratsko držanje. Elegancija im je od neizmerne važnosti. Zato što konstantno razmišlja o sebi i drugima oko sebe, zna tačno gde, koga i na koji način da dovede do seksualne ekstaze. Vage su poznati kao vešti ljubavnici koji su visoko na broju jedan kada se radi o zadovoljavanju partnerovih potreba.Ali, moramo da vas upozorimo na to da su mile vagice prave lije, ako ne dobiju od vas ono što žele u krevetu uskočiti će u postelju nekog novog bez ustručavanja.

Muškarac Vaga u krevetu: Oni u seksu vide avanturu, akciju, zabavu i zaigranost, a opet izuzetno napeto. Nemojte da se iznenade ako vam sugeriše da toalet u finom restoranu u koji vas je odveo „krstite“ ili da ga zadovoljite oralno iza šanka. Oni jednostavno obožavaju osećaj da bi mogli biti uhvaćeni. Muškarci ovog Zodijaka dopuštaju svojoj ljubavnici da preuzme vodstvo. On je na kraju krajeva vrlo romantičan i spreman je da isproba i ispuni svojoj partnerici bilo koju fantaziju a da se pri tome i sam dobro zabavi.

Žena Vaga u krevetu: Ove gospođice iste su u krevetu kao i muškarci u znaku vage, osim anatomije. Žele ljubavnika koji će preuzeti vodstvo, ali uzimati u obzir njihove želje i potrebe. U krevetu su sexy i nasmejane, a prepoznati ćete ih po čipkastom i svilenom donjem rublju koje na njima deluje tako prirodno.

Najbolja seks poza: koja god, dok je zabavna, učiniti će sve da vas dovedu do toga da stenjete i vrištite. Očekujte duge noći i dane u krevetu.

Šta ih pali: Vaga vlada donjim delom leđa i guzom, zato dodirujte i ljubite te delove, obožavaju to.

Kompatibilnost: Ovan, Vodenjak, Lav, Strelac.

Škorpija (23. oktobar -21. novembar)

Javno upozorenje: Škorpije su vrlo posesivni! Oni se osećaju ugroženo ako samo i pogledate u osobu na drugom kraju sobe. Sa druge strane, oni su odani, pouzdani i uvek tu kada ih trebate. Škorpija je također zaštitnički nastrojena i doslovno spremna da stane na prvu liniju odbrane, pa makar i sama izgubila glavu u zaštiti onih koje voli.

Uvek, ali baš uvek i kada im je najlošiji dan u godini i kada su čangrizavi (što se zna desiti često) osobe u znaku škorpije vas neće da omalovažavaju, vređaju ili ismejavaju. To su ljudi posebno istančanih emocija, dosta introvertni, ali pravi drugovi u nevolji. Oni smatraju da je znanje moć. Oni takođe uživaju u seksu i imaju mnogo nestašnih, čak prljavih fantazija. Zagolicajte škorpiji maštu sa crnom čipkom i njihova senzualnost izlazi na videlo kao erupcija vulkana prepunog goruće strasti.

Muškarac škorpija u krevetu: Škorpijama strast teče venama, ali oni je vešto skrivaju sve do trenutka dok se ne opuste i upuste sa partnericom u veštu igru poljubaca i dodira. Muškarac ovog znaka živi da bi zadovoljio svoju partnericu i to mu je uvek glavni cilj. Takođe, njihova introvertnost u krevetu nestaje, postaju otvoreni za sve, ali baš sve! Muškarci škorpije trebali bi da nose oružani list kao dozvolu za seks – u pozitivnom smislu.

Žena škorpija u krevetu: Ženska škorpija nastoji da izgleda mirno i nevino, ali prava je istina da su upravo one najluđi znak Zodijaka. One ne vole da igraju igre i troše vreme na predugo zavođenje, a navikle su da dobiju ono što žele. Još jedna stavka „krasi“ ovaj znak, škorpije su posebno verne partnerice, ali ukoliko ih prevarite pamtiti će vam to do kraja života, a sklone su i osvetama i odmazdama za učinjeni zločin.

Najbolja seks poza: Seks im je najdraža aktivnost, tako da je njihova najbolja seks poza – svaka poza.

Šta ih pali: Njihovo područje je ono između nogu, udaraju u centar i to im odgovara, a šaputanje “prljavih” fantazija će da ih ugreje. Pripremite se za ludu vožnju!

Kompatibilnost: Riba, Devica, Jarac

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci su vrlo razigrani i ležerni. Oni, takođe, jako vole da ulepšavaju svoje priče. U spavaćoj sobi su spontani i avanturistički nastrojeni.  Kada nađu pravu osobu za koju osete da bi to moglo biti to, posvećeni su i odani do kraja ali samo ukoliko su sigurni da isto to dobijaju zauzvrat.

Muškarac strelac u krevetu:  Iako voli slediti tempo svoje partnerice pod pokrivačem, strelci znaju da budu sebični kada je seks u pitanju. Muški pripadnik ovog znaka voli da igra igrice u spavaćoj sobi i uzbuđuju ga nasmejane žene spremne na glasne sexy akcije. On je odan, ali uskrati li mu se zadovoljstvo u krevetu, on će isto da potraži na drugu stranu.

Žena strelac u krevetu: Poznate su po svojim čestim promenama raspoloženja pa čak i promenama mišljenja. Ove dame je teško da pratite i budete sigurni u to što žele. Sigurno je jedino da su iza zatvorenih vrata pustolovne i otvorene za nove stvari.

Žena strelac često sakriva svoje emocije vezane uz seks i kada nežnosti završe muškarac će teško po njoj da vidi kako se zaista provela.

Najbolja seks poza: Strelci vole da menjaju poze i lokacije, od spavaće sobe do kupatila i vole to više puta da rade.

Šta ih pali: Bokovi i butine su njihova senzibilna područja. Dakle stisnite ih nežno i zadržite čvrsto, izmenjajte talase strasti i sigurno će da budu oduševljeni.

Kompatibilnost: Blizanci, Vaga, Lav

Jarac (22. decembar -19. januar)

jarac_jarac

Rođeni u ovom znaku Zodijaka uživaju u sakrivanju svojih osećaja i teško je da razluče da li su zaljubljeni ili ne. Poznati su po dobrom vođenju novca i upravljanjem kućom. Vole da je sve na svom mestu pa tako i partner. Ovi ljudi su smireni, ali ne provocirajte ih jer će da vam pokažu svoje rogove bez imalo pardona.

Muškarac jarac u krevetu: Nakon napornog radnog dana muškarac jarac će rado da se upusti u seks ali će i jedva da dočeka da sa njim završi. Sa njim ne očekujte previše spontanosti, jer on voli stvari da radi kada je za to propisano vreme i da se to dešava u njegova četiri zida. Svoje fantazije obično zadržava u svojoj glavi.

Žena jarac u krevetu: Za razliku od muškarca jarca, žene su vrlo često spremne puno da eksperimentišu kada se radi o seksu. Ali, kao tipični Jarac, ona želi da bude potpuno u kontroli i lako se ne prepušta. Jarčica muškarca u seksu vidi kao objekat i toga se ne stidi. Seks sa njom je dobar seks.

Najbolja seks poza: Položaj kašike (muškarac iza žene u bočnom položaju).

Šta ih pali: Jarci vladaju kolenima. Obratite pažnju na ovo područje i oni će da se opuste i poklone vam svu svoju pažnju.

Kompatibilnost: Bik, Devica, Škorpija

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolija je majstor seksualnih preokreta. On seks gleda kao intelektualno, a ne samo kao fizičko iskustvo. Rođeni u ovom znaku boje se emotivnog vezivanja , pa nemojte da ih pritiskate da kažu sudbonosno „volim te“ dok sami na to ne budu spremni. U krevetu su vrlo zabavni i inovativni. Stalno žele da uče nove stvari i isto očekuju od partnera. Većina vodolija veoma su nestrpljivi pa isto tako vole lako da ulete u krevet, pošteno se zabave ali i brzo doživljaj privedu kraju.

Muškarac vodolija u krevetu: On voli da eksperimentiše, tako da od njega očekujte gledanje pornografije, igranje uloga, želju za iskušavanjem sreće na javnim mestima pa čak i S&M. Iako nestrpljivi, muškarci rođeni u znaku vodolije dati će sve od sebe da zadovolje partnericu u potpunosti.

Žena vodolija u krevetu: Ona treba ljubavnika koji je direktan i iskren. Njoj se ne igraju igrice i ona za njih nema vremena, tako da ni ne počinjite sa tim jer žena vodolija će da vam isklizne iz ruku. S vremena na vreme znaju da izgledaju hladno i daleko, a sve iz razloga što pokušavaju da sakriju svoje prave osećaje kako ne bi bile povređene.

Najbolja seks poza: Uzajamna masturbacija

Šta ih pali: Vodolije su posebno osetljivi na svoje listove i skočne zglobove. Poljupci i zavodničko škakljanje dovesti će ih u raspoloženje, ali nikako ne idite ispod skočnih zglobova.

Kompatibilnost: Vaga, Blizanci, Strelac

Ribe (19. februar – 20. mart)

Rođeni u znaku ribe usmeravaju sve svoje napore kako bi ugodili partneru. Seks je za njih krajnji doživljaj romantike i u njega se upuštaju krajnje emotivno. Oni su zaljubljeni u romantiku i znaju da se ponašaju kao da su učesnici sapunice. Često ljubomorne ribe duboko proživljavaju sve partnerove akcije i reakcije.

Muškarac riba u krevetu: On je romantičan, nežan i izvrstan ljubavnik. Kod muškarca ribe seks nije seks nego vođenje ljubavi i on u tome uživa. Deluje polako i detaljno, a u ozbiljnim vezama prepušta se duhom i telom.

Žena riba u krevetu: One vole, trebaju i dišu romantiku! Obara ih s nogu muškarac koji veče započne čašom finog vina uz laganu muziku, a nastavi u ritmu šaputanja, maženja i poljubaca. Ona ima duboku potrebu da bude voljena i obožavana i to samo od strane svoga izabranika. Kada jednom zavoli pobrinuti će se da ispuni sve potrebe svog dragog.

Najbolja seks poza: bilo koja poza koja omogućava vođenje ljubavi uz gomilu strasnih i dugih poljubaca.

Šta ih pali: Zona riba su stopala, i uživaju u kupkama, masažama, milovanjima pa čak i škakljanju tog dela tela.

Kompatibilnost: Bik, Rak, Škorpija

Tagovi:

kad jarac zavoli

Vaša ocjena članka:

5 / 5 (1 votes)

Drugi upravo čitaju: